Revision og Ă…rsregnskab

Hos Revisions-Partner har vi stor erfaring med udarbejdelse af årsrapporter for små og mellemstore virksomheder. Derudover har vi også stor erfaring i udarbejdelse af årsrapporter for diverse foreninger, såsom andelsboligforeninger, ejerforeninger, sportsforeninger mv i Skanderborg, Galten, Ry, Hørning og Odder.

​

Skal du have hjælp til at få lavet assistance, review, udvidet gennemgang eller revision? Så hjælper Revisions-Partner dig i gang

Hos Revisions-Partner er vi et registreret revisionsfirma. Dette har stor betydning i forhold til hvilke typer opgaver, rådgivning samt erklæringer, vi kan give. Du kan her læse mere om de typer ydelser, vi kan hjælpe som godkendt revisionsselskab.

​

Revision

I Revisions-Partner kan vi lave revision og dermed give en erklæring med høj grad af sikkerhed. Det er ikke alle, som kan dette, da man skal være registreret eller statsautoriseret revisor, som er offentligt godkendt, for at kunne dette. Dette er vi i Revisions-Partner.

​

Udvidet gennemgang og review af ĂĄrsregnskab

Udvidet gennemgang og review er en erklæring med begrænset grad af sikkerhed. For at kunne lave denne type erklæring skal man være registreret eller statsautoriseret revisor, som er offentligt godkendt. Dette er vi i Revisions-Partner. Vi kan derfor afgive denne type erklæring, som ofte giver en stor værdi, da banken og SKAT ved, at en godkendt revisor har efterprøvet forskellige forhold.

​

Assistance

Ved assistance tager vi udgangspunkt i de oplysninger, som vi modtager fra dig som kunde. Alle enkeltmandsvirksomheder, I/S og mindre ApS og A/S vil kunne vælge assistance. For ApS og A/S kan man fravælge revision, hvis man holder sig under 2 af 3 grænser, som er henholdsvis 12 ansatte, 4 millioner i balancesum eller 8 millioner i omsætning. Dette vil rigtig mange kunne.

​

Ved assistance laver vi nogle afstemninger og hjælper med at overholde årsregnskabsloven mv. Derudover kan vi lave indberetningen til SKAT, hvor vi også orienterer SKAT om, at vi som revisor hjælper til.

​

Andre erklæringer

Mangler du en godkendt revisor til vognmandstilladelse, omdannelse af IVS til ApS eller lignende, kan vi ogsĂĄ hjælpe med det. I Revisions-Partner er vi et registreret revisionsfirma og kan derfor afgive erklæringer med sikkerhed. 

Kontakt os i dag​

Har du brug for vejledning eller et godt rĂĄd, er du velkommen til at kontakte os pĂĄ telefon 86 52 29 33 eller sende en e-mail til cc@revisions-partner.dk.


Vi giver naturligvis ogsĂĄ et uforpligtende tilbud pĂĄ en specifik opgave.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rĂĄdgivning fra specialister

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende pĂĄ hovedgaden i Skanderborg. 

​

Læs mere mere om firmaet her

​

Læs vores forretningsbetingelser her

​

CVR: 69305210

​

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Revisions-Partner I/S

​​Adelgade 108 1, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

​

Telefon: 86 52 29 33​