​Bogføring og professionel rådgivning af bogholder

Hos Revisions-Partner tilbyder vi bogføring til små og mellemstore virksomheder i Skanderborg, Galten, Ry, Hørning og Odder. Vi er en erfaren bogholder-virksomhed bestående af 16 kompetente bogholdere, som yder økonomisk assistance til en bred vifte af virksomheder. For os er det ikke afgørende, hvor stor din virksomhed er, da alle typer forretninger kan have behov for grundig bogføring, så økonomien stemmer. 

Vi behersker alle de anerkendte økonomisystemer som E-conomic, Dinero, Billy, C5, Uniconta mf. Ønsker I et digitalt bogholderi, hvor alle bilag ligger elektronisk, er vi parate til at rådgive om den bedste løsning for din virksomhed.

Bogholder giver dig kvalitetssikring og akkurat bogføring

Vælger du at entrere med os som dit revisionsfirma, udfører vi din bogføring til punkt og prikke, således at der leves op til gældende regler. Vi kvalitetssikrer altid vores eget arbejde, da vi lever af at være akkurate og imødekomme vores kunders behov for, at få mere tid til at drifte deres forretning.

Forud for et kundeforhold aftaler vi, hvad der fungerer bedst for dig med hensyn til bilag. Om du vil sende dem, eller om vi skal komme ud til din virksomhed for at bogføre på stedet, er helt op til dig.

​Den personlige kontakt og tillid er to vigtige faktorer for os, da det er en tillidssag at lade andre varetage din bogføring.​

Kontakt os i dag​

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 52 29 33 eller sende en e-mail til cc@revisions-partner.dk.


Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Slip for bekymringer om regnskab og økonomi

Ønsker du at få frie hænder og færre bekymringer omkring bogføring og revision, er vi parate til at løfte opgaven for dig og din virksomhed. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion, og vi står naturligvis på mål for det, vi laver.

​Ønsker du at arbejde sammen med en kvalitetsbevidst revisionsvirksomhed, der tager din forretning seriøst, er vi det oplagte og sikre valg. Kontakt vores bogholder for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan bruge mere tid på din forretning.

Ring for et uforpligtende møde på telefon 86 52 29 33 eller udfyld kontaktformularen.​

Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. 

Læs mere mere om firmaet her

Læs vores forretningsbetingelser her

CVR: 69305210

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Revisions-Partner I/S

​​Adelgade 108 1, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 52 29 33​