Iværksætterrådgivning og hjælp til opstart af virksomhed

Drømmer du om at stifte en virksomhed i Skanderborg, Ry, Galten, Hørning eller Odder? Hos Revisions-Partner tilbyder vi iværksætterrådgivning og hjælp til opstart af virksomhed. Vi har bred erfaring med at hjælpe alle typer virksomheder i gang, da vi sidder 16 fagfolk, som alle har unikke kompetencesæt. 

Når du ønsker hjælp til opstart af virksomhed, sørger vi for, at der tages højde for alt, hvad du skal bruge, når du skal i gang. Der er mange økonomiske forhold at holde styr på, hvorfor iværksætterrådgivning er en vigtig grundsten til at få en sund forretning. 

Har du ikke styr på de økonomiske aspekter fra start, vanskeliggør det eksempelvis prissætning af dine varer/ydelser. Gør en god investering, der kan sikre din virksomheds gunstige vækstvilkår – få professionel rådgivning fra start.

Hjælp til opstart af virksomhed sikrer dig en god begyndelse

Hos Revisions-Partner har vi stor erfaring inden for iværksætterrådgivning af små og mellemstore virksomheder. Tryghed og personlig kontakt er vigtigt i forhold til at skabe den tillid, vi anser som en essentiel del af et godt samarbejde.

​Når du skal have hjælp til opstart af din virksomhed, hjælper vi dig med at sikre, at du har de rigtige økonomiske forudsætninger og værktøjer til at komme godt fra start med dit nye firma. 

Vi kan også bidrage med iværksætterrådgivning i forhold til:

Kontakt os i dag​

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 52 29 33 eller sende en e-mail til cc@revisions-partner.dk.


Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel iværksætterrådgivning og sparring

Har du planer om at kaste dig ud i dit eget iværksættereventyr, tilbyder vi 2 timers gratis iværksætterrådgivning – uanset branche. Vi kommer med inputs, forslag til overvejelser, perspektiver, inspiration og en masse kompetent rådgivning i øjenhøjde. 

Skal vi hjælpe dig med en ny virksomhed, eller savner du nye perspektiver, der kan løfte din forretning til det næste niveau? Lad os hjælpe dig med sparring og rådgivning ud fra vores mangeårige erfaringer med udgangspunkt i din virksomhed. Få en aftale, så du kan komme godt fra start.

Ring for aftale om 2 timers gratis iværksætterrådgivning på telefon 86 52 29 33.​

Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. 

Læs mere mere om firmaet her

Læs vores forretningsbetingelser her

CVR: 69305210

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Revisions-Partner I/S

​​Adelgade 108 1, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 52 29 33​