​Revision og økonomisk rådgivning til dit firma

​Hos Revisions-Partner tilbyder vi professionel revision og udarbejdelse af dit årsregnskab. Vi servicerer såvel små som mellemstore virksomheder i hele Jylland, men hovedsageligt er vi revisorer og rådgivere for kunder i Skanderborg, Galten, Ry, Hørning og Odder, som har brug for en erfaren og kompetent revisor

​

Vi er et registreret revisionsfirma, hvilket betyder, at vi vil kunne påtage os rigtig mange forskellige opgaver og kan afgive erklæringer med sikkerhed. Vi kan lave revision på selskaber i regnskabsklasse B og C. Vi kan lave review og udvidet gennemgang, og mangler du en transporttilladelse, eller skal dit selskab eller enkeltmandsvirksomhed omdannes, kan vi også dette.

​

Vi er en veletableret og velrenommeret virksomhed, som agerer økonomisk kernerĂĄdgiver for vores kunder. Ingen opgave er for lille, men vores kernekompetencer er: 

Vi sørger for det hele inden for dette område – fra løbende udarbejdelse af regnskab til selvangivelse og indberetning til myndighederne. Med os som dit revisionsfirma skal du ikke bekymre dig om noget som helst, hvad angår årsregnskab og revision.

​

Vi tilbyder revision til alle typer virksomheder

Vores kundeportefølje er en bred palette af forskellige typer firmaer. Vi yder blandt andet revision og årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder inden for håndværk samt revision for den mellemstore produktionsvirksomhed med 100 ansatte.​

Kontakt os i dag​

Har du brug for vejledning eller et godt rĂĄd, er du velkommen til at kontakte os pĂĄ telefon 86 52 29 33 eller sende en e-mail til cc@revisions-partner.dk


Vi giver naturligvis ogsĂĄ et uforpligtende tilbud pĂĄ en specifik opgave.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rĂĄdgivning fra specialister

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Revisions-Partner har vi fokus på kompetent rådgivning og kvalitetssikring, såvel som vi lægger vægt på en tillidsskabende dialog, der er essentiel for et godt og trygt kundeforhold.
​
​Vi ønsker at være den aktive problemløser, der hjælper dig med alt, der vedrører økonomi, og vi sikrer, at alle regler overholdes, og at alt bliver 100% korrekt indberettet hver gang.

​

Uforpligtende samtale om dine muligheder

Skal vi hjælpe dig med revision, årsregnskab, planlægning samt meget andet inden for økonomi, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi er 16 dygtige fagfolk, der brænder for vores fag, hvilket du kan mærke, når du er kunde hos os.
​
​Lad os sammen tage et kig på dine forhold ganske uforpligtende, således at du kan høre mere om dine muligheder. Vi er til for at hjælpe dig, så du kan få mere tid til din forretning.

​

Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon 86 52 29 33. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende pĂĄ hovedgaden i Skanderborg. 

​

Læs mere mere om firmaet her

​

Læs vores forretningsbetingelser her

​

CVR: 69305210

​

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Revisions-Partner I/S

​​Adelgade 108 1, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

​

Telefon: 86 52 29 33​