​Omstrukturering og generationsskifte

Generationsskifte

Hvad skal der ske med din virksomhed? Det kræver planlægning og grundige overvejelser at fastlægge den rigtige fremtid for dig og din virksomhed. Der kan blandt andet være overvejelser om, generationsskiftet skal ske inden for familien, om nøglemedarbejdere skal overtage virksomheden eller noget helt tredje. Skal generationsskiftet ske gradvist, eller ønsker du at udtræde af virksomheden fra den ene dag til den anden? Hvornår skal generationsskiftet starte?

Derudover er der alle overvejelserne omkring tallene. Hvad koster det i SKAT og afgifter? Har du den rigtige ejerstruktur? Skal virksomheden deles op inden et generationsskifte?

Hos Revisions-Partner står vi klar med kompetent rådgivning i forbindelse med generationsskifte. Kontakt os allerede nu for en uforpligtende snak.

Omstrukturering

Har din personlige virksomhed udviklet sig positivt, eller er du begyndt at have en virksomhed med større risiko, så er en virksomhedsomdannelse fra personlig virksomhed til et selskab måske en god ide. I Revisions-Partner kan vi rådgive og give de nødvendige påtegninger for, at en sådan omdannelse kan ske som en skattefri virksomhedsomdannelse, så det ikke vil koste dig en skattebetaling her og nu.

Det er også muligt, at du har et selskab, hvor du aldrig har fået lavet et Holding, eller et selskab som skal deles op i to enheder eller måske to selskaber, som kun behøver at være et. I disse tilfælde vil Revisions-Partner kunne hjælpe med at lave en skattefri aktieombytning, spaltning af selskaber eller fusion af selskaber.

Kontakt os i dag​

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 52 29 33 eller sende en e-mail til cc@revisions-partner.dk.


Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. 

Læs mere mere om firmaet her

Læs vores forretningsbetingelser her

CVR: 69305210

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Revisions-Partner I/S

​​Adelgade 108 1, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 52 29 33​