Fra iværksætter til professionel virksomhed

Som iværksætter udfører man ofte i startfasen af sin virksomhed alle funktioner i virksomheden. Dette giver typisk også god mening, da man har det samlede overblik og for at spare omkostninger.

På et tidspunkt skulle ens idé gerne blive til en succes, og man vil derfor få flere og flere arbejdsopgaver. I denne periode kan det være svært at have styr på virksomhedens økonomi, hvornår skal man ansætte sin første medarbejder, og hvilke regler der er i forbindelse med dette.

Det kan derfor være en fordel for dig at få nogle arbejdsopgaver væk fra dig selv, så du kan holde fokus på det, du er bedst til. At få din idé til at blive en succes.

Det vil typisk være en rigtig god ide at outsource bogholderi og regnskabsopgaver, da du dermed får bedre tid til at fokusere på driften af din virksomhed. Økonomisk set giver det også rigtig god mening, da den sparede tid på bogholderi og regnskab kan bruges til at generere større omsætning i din virksomhed.

I Revisions-Partner har vi stor erfaring med at få din virksomhed ind i den fase, hvor virksomheden bliver mere professionel, og du kan komme til at leve godt via overskud og løn i din virksomhed.

Ring eller skriv og få et uforpligtende møde.

Kontakt os i dag​

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 52 29 33 eller sende en e-mail til cc@revisions-partner.dk.


Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Få svar inden 48 timer​

Professionel rådgivning fra specialister

Gratis og uforpligtende - uden binding

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Revisions-Partner er i dag Skanderborgs største revisionsfirma og er centralt beliggende på hovedgaden i Skanderborg. 

Læs mere mere om firmaet her

Læs vores forretningsbetingelser her

CVR: 69305210

Læs cookiedeklaration her

Kontakt os

Revisions-Partner I/S

​​Adelgade 108 1, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 52 29 33​